10 april Referat Månadsträff

Månadsträff med SPF Seniorerna Svenljunga.

Örsåsgården onsdagen den 10 april kl. 17.00 2019.

Ordförande Peter Björding hälsade 174 medlemmar och dagens underhållare Peter och Grannarna välkomna till dagens Månadsträff.
* Peter påminde om Distriktfinalen i Bridge som äger rum i Parkgården här i Svenljunga den 26 april. * DM i Golf går på Åsundsholms Golfklubb den 28 maj. Mer info. finns på Distriktets Hemsida. * Ett Golfmästerskap för SPF Seniorerna Svenljunga kommer att anordnas i augusti i både Dam och Herr klass. Information kommer på Hemsidan och i tidningen längre fram.* Gymtid på TIS kommer att erbjudas till hösten. * För de som ev. kan tänka sig att hjälpa till vid kommande EP-val (Europaparlamentet) uppmanas ta kontakt med Ove Lundin.* June Dryselius som var den enda närvarande från vårt vinnande lag i Hjärnkoll, hedrades med grattis och applåder. * Vi uppmanades även att ej glömma Gökottan den 4 maj.

Leif Barsenholt från Resekommittén tackade för visat intresse för våra resor och meddelade att Hemliga resan är nu fulltecknad. Men att reservlista finns om det blir några återbud. När framtida resor läggs ut för anmälan kommer det att anges mellan vilka datum man kan anmäla sig.

De fantastiskt duktiga Peter med Grannarna- Christer och Ninni bjöd på blandad underhållning med stämsång och musik som bl.a Rock and Roll, Visor, Irländska sånger, som var grunden till ett Melodikryss vi i publiken fick i uppgift att lösa. Peter avslutade efter extranummer med Morbror Jannes polka som Peters pappas morbror gjort på 1800-talet.

Under kvällen blev vi bjudna på Sill och Potatis av den duktiga Kaffekommittén.

Kvällen avslutades med dragning på lotterierna.

 Inga-Britt Högberg
 Sekreterare