16 januari Månadträfff

Månadsträff med SPF Seniorerna Svenljunga.

Örsåsgården onsdag den 16 januari 2019 kl. 17.00
Träffen började med att de som ville och inte hade svarat på vår Enkätundersökning som gått ut till våra medlemmar hade möjlighet att göra detta.
Årets första månadsträff. 122 medlemmar och familjen Berggren Peter och Anna-Lena med dottern Magdalena från Berghem hälsades välkomna av ordförande Karl-Erik Johansson. Familjen underhöll före och efter kaffet med smörgås och kaka. De bjöd på Lovsånger, Gospel såväl som Populärmusik.
Karl-Erik upplyste om att en del förändringar blivit på valberedningens förslag till årsmötet. Ny lista finns på Hemsidan.
Leif Barsenholt från Resekommittén informerade om två planerade studiebesök på Blåkläder 5 och 12 februari med efterföljande lunch på Naturbruksgymnasiet. Den 25 mars blir det ett Studiebesök på Nexan i Grimsås med mat. Ev. resa med buss. Leif önskade oss ett gott reseår och hoppas det blir bra uppslutning.
Marianne Brundin från Friskvård och säkerhet påminde om att det är uttagning till distriktsmästerkskapet i Hjärnkoll i Hökerum den 18 januari. Uppmaning till medlemmarna att komma och heja på Svenljungas lag.
Inger Tholin från KPR tog upp diskussion ang. att aktiviteterna på Klockargården kommer att förändras. Beslöts att ta upp detta vid vår träff den 26 mars i Församlingshemmet.

Kvällen avslutades med dragning på lotterierna.
Karl-Erik Johansson Inga-Britt Högberg
Ordförande Sekreterare