Månadsträff 9 dec med Lions Lucia

Månadsträff med SPF Seniorerna Svenljunga
Örsåsgården Fredagen den 9/12 16.00 2022.
Denna kväll var vi 140 medlemmar som kommit för att träffas. Ordförande Peter Björding hälsade alla välkomna. Träffen inleddes av mingel med glögg och pepparkaka. Sparbanken Sjuhärad :.genom Katarina Rosenberg, Ingrid Aronsson samt Hanna Börjesson, informerade oss om Digitalisering, Bedrägerier, Säkerhet och kom med tips och råd om vårt agerande i dessa frågor. De bjöd oss även på lussekatter.
Ett extra Årsmöte hölls på grund av val till KPR 2023-2026.
Lions och Svenljunga Lucia besökte oss, mycket stämningsfullt.
Gröt och skinkmacka serverades. Stig Svensson underhöll oss med musik och historier.
Peter meddelade att medlemsvärvningskampanjen gav oss 24 nya medlemmar. Peter meddelade även att ett IT problem på förbundet kan medföra att utskick av vårens program kan bli försenat. På SPF s föreningsträffar har vi fått beröm för våra aktiviteter och vårt program. Tack till alla i vår förening för gott arbete.
Peter tackade speciellt kaffekommittén med att ta upp samtliga på scenen som en uppskattning för allt arbete som de lägger ner för vår trevnad. Samt tack även till Vivan Josefsson för de vackra bordsdekorationerna som görs till varje träff.
Som avgående representanter för KPR, informerade Inger Tholin och Dan Zarelius om det senaste mötet med KPR. Hänvisat till detta tog Stig Svensson upp hur vår hemtjänst fungerar i värsta fall.
Resekommittén informerade om vårens program.
Friskvård: Åsa informerade att det är på gång att starta en grupp för att besöka ensamma äldre, de väntar på beslut från Socialstyrelsen där vi sökt 67,000 kr. för att komma igång, de önskar också att fler vill hjälpa till med dessa besök.
Kvällen avslutades med lottdragning.  /Anita Björk vice sekreterare.

Länk till bilder