6 November Månadsträff

  • SPF:s Interna Teatergrupp

Länk till bilder

Länk till Historik

Månadsträff med SPF Seniorerna Svenljunga.

Örsåsgården onsdagen den 6 november 17,00 2019.

Kvällen började med att vår ordförande Peter Björding personligen hälsade alla 198 av kvällens medlemmar välkomna i foajén till dagens Månadsträff, som vi firade lite extra pga att SPF Sverige fyllt 80 år i år och alla bjöds på en välkomstdrink.

Träffen fortsatte sedan med en musikalisk underhållning av SPF:s egen teatergrupp ackompanjerad av Stig Svensson.

Därefter hölls månadsmötet och Peter hälsade 13 nya medlemmar och kvällens orkester Tonmix välkomna. Dagen till ära bjöds alla på en 3-rättemiddag. *Han påminde också att om det finns några av medlemmarna som vill vara med i någon av våra kommittéer uppmanades dessa ta kontakt med vår Valberedning. *Margareta från Resekommittén meddelade att det blir ytterligare 19 platser till Julresan den 22 november. De som satt upp sig på väntelista bads att höra av sig om de fortfarande vill följa med, dessutom finns ytterligare 10 platser kvar. När det gäller resan till Falkenbergsrevyn den 6 mars kommer mer information v. 46 på Hemsidan och i BT. Anmälan kan därefter göras på torsdagen.

Före desserten höll vår förra ordförande Karl-Erik Johansson ett sammandrag om vad som hänt i vår förening sedan starten 1981. Detta finns även att läsa på vår Hemsida för de som är intresserade.

Efter desserten blev det dragning på lotterierna, varefter dansen började till musik av Tonmix orkester där många tog sig en svängom med både bugg och foxtrot.

Ett stort tack till våra duktiga underhållare och Tonmix orkester samt "Kaffekomittén" och övriga som ställt upp under dagen och kvällen för att förgylla vår trevliga fest.

Väl mött igen den 13 december!!

Inga-Britt Högberg  Sekreterare