Resor till Falkenbergsteatern

Den 12 och 26 februari resor till Falkenberg

Resor till Falkenbergsrevyn.

Under februari månad har vår förening gjort två mycket uppskattade resor till Falkenbergsrevyn. Den första bussen avgick från Lagan den 12 februari. Den andra bussen som avgick den 26 februari delade vi med SPF Ryssby.

Resan gick först till Torups Gästgivargård där vi serverades en härlig lunchbuffé med både kött- och fiskrätt samt ett vegetariskt alternativ. Till detta fick vi en mängd goda grönsaker. Efter maten serverades kaffe och kakor. Därefter gick resan vidare mot Falkenberg som vi anlände till i god tid före föreställningen.

Årets upplaga av revyn höll samma höga klass som tidigare år. Teatersalongen hade fått en uppfräschning och kunde nu även erbjuda en roterande scen, där allt gick i ett hisnande tempo. Artisterna belönades med många skrattsalvor från publiken. Förutom att de är duktiga skådespelare är de också otroligt duktiga musiker, sångare och dansare.  

Efter föreställningen for vi tillbaka mot Småland igen. På återvägen stannade vi vid Kvibille Värdshus, där vi åt ett par smörgåsar och drack kaffe. Därefter fick vi tillfälle att köpa Kvibilleost att ta med hem.

Under sista etappen hem tackade vi Erland för en trevligt anordnad resa och Gunnar för en lugn och säker transport. 

 

Lena Ivarsson