Upptaktsmöte 16 augusti

  • Bolmsö Bygdegård

SPF SENIORERNA BERGA 

Har haft höstupptakt på Bolmsö Bygdegård. Det var förväntansfulla medlemmar som samlats, tre var nya. För underhållningen stod Bolmsö Old Stars som på franskt manér var klädda i baskrar och randiga tröjor. Irene Olofsson tolkade på ett inlevelsefullt sätt Edith Piafs låtar och berättade om Ediths liv. Med flaggspel i trikolorens färger förvandlades bygdegården till Champs Dellyses, och publiken sjöng med på sin bästa franska.  

Dagen till ära serverades det smörgåstårta, och till kaffet fick vi bakelse. Resan till Hönsalottas i Boda skall äntligen bli av den 8 september, den gamla anmälningslistan gäller. SPFs kronobergsdistrikt  har Kick Off i konserthuset Växjö den 4 oktober och en julmarknadsresa till Stralsund 5-7 december. 

Den första september står SPF Berga som värd för DM i golf på Lagans golfbana. Bordtennisträningen börjar i Vittaryd  den 13 september, och bowlingen spelas i två grupper med början 17 september.  

Efter dragning på lotterierna , tackades månadens arrangörer för sitt arbete. Nästa medlemsmöte den 20 september  är i Missionskyrkan i Lagan. Då kommer Christoffer Escoz från Kalmar stå för underhållningen.