Månadsmöte 2016.11.21

2016.11.21

SPF Seniorerna Berga har haft sitt sista månadsmöte för året och
drygt 120 medlemmar bänkade sig i Missionskyrkan för att lyssna till Ehrling Lundbergs skönsång. Temat för underhållningen var Elvislåtar, men Ehrling blandade friskt i repertoaren  och fick med både Tom Jones och Roy Orbison. Med närhet till advent blev det en profan avslutning med en egenkomponerad julsång. Som extranummer fick vi höra Adams julsång och för det blev det stående ovationer.
Sedan flyttade vi över till cafeterian och där bjöds vi på köttbullssmörgås och pepparkaka till kaffet.
Årets julbord äter vi på Lagadalens Restaurang den 9 december och då kommer ett Luciatåg från Vittarydsskolan och lussar för oss.
Vårprogrammet för 2017 presenterades. I januari kommer 4 skägg från Karlshamn och sjunger visor och Lisbeth Karlsson informerar om 1177. I mars gästas vi av psykolog Alf B Svensson från Bredaryd som berättar hur du får ett rikt och meningsfullt liv. Bredbandet från Vislanda besöker oss i april med 50-60 talsmusik.Ewa-Gun Westford polistalesman från Skåne avslutar vårsäsongen under temat: Jag är inte bara polis – Jag är människa också.
Som sista punkt på programmet var lottdragning med fina vinster, många var skänkta. Styrelsen önskade God Jul och Gott Nytt År och välkommen åter den 16 januari 2017.