Månadsmöte 2018-04-16

  • KAOS
  • KAOS
  • KAOS
  • KAOS

SPF Seniorerna Berga har haft månadsmöte i april. Vice ordförande Thage Andersson hälsade alla välkomna. Mötet inleddes med underhållning av musikgruppen KAOS från Simlångsdalen som spelade och sjöng bl a 60- och 70-talslåtar. Gruppen fick ett varmt tack med applåder och blommor.
Thage informerade om resor och aktiviteter. Vi har fått många bokningar på våra resor och några är redan fullbokade. Det finns ett fåtal platser kvar till Göta kanal i juli samt resa till Finland och en teaterresa till Gunnebo slott utanför Göteborg 5 augusti. Midsommarfest blir det i Lagans hembygspark 20 juni. Vi tränar boule varje tisdag och torsdag kl 14.00 vid idrottsplatsen i Lagan. Den 26 april har vi en introduktion i boule på Ringvallen i Lagan för de som är intresserade av att prova på. Anmälan görs till Uno Thyrman.
Den enkät som pensionärsföreningarna i Berga gjorde förra året angående lämpligt boende för äldre, har nu inspirerat en lokal entreprenör att planera för sju stycken tvårumslägenheter vid gamla kommunhuset. Planerad byggstart är andra halvåret 2019.
Nästa månadsmöte är 21 maj då ståupparen Göran Eberhart står för underhållning. Thage tackade alla närvarande samt dagens funktionärer som bjöd på fika och lotterier.