NYTT! Resa till Tallin 3 dagar 5 - 7 feb 2024

Öppen för alla SPF föreningar och även PRO. Läs mer under bilderna

  • Tallin färja

Länk till hela inbjudan som PDF-fil

3 dagars resa till Tallin 

Följ med oss ​​på en Reseträff där det blir god mat och dryck, shopping och en fantastisk stad att uppleva. Ombord är det musik och shower och på den häftiga gågatan hittar du trevlig shopping och musikunderhållning. När vi vaknar dag två ligger Estlands huvudstad med massor av svensk historia och väntar på oss. 

Dag 1 Hemorten – Stockholm Avresa på morgonen från respektive hemort. Vi gör stopp längs vägen för hungriga magar. Väl framme i Stockholm går vi ombord på Baltic Queen ca kl. 16:00. Ombord är det välkomstträff med musikunderhållning av Lilla Bandet (lillabandet.se) som är med och underhåller särskilt för oss ombord med ett musikquiz. Ni bjuds på en välkomstdrink och senare äter vi en buffémiddag inkl.öl/vin/läsk. Båten avreser kl. 17:30.
Dag 2 Tallinn
Frukost på morgonen och kl. 10:45 (lokal tid) går vi iland. Ni som vill få en guidad rundtur på 2 timmar (med buss och till fots) med svensktalande guide kan förboka detta när ni bokar resan (225:-). Estlands huvudstad ligger där och väntar på oss. På eftermiddagen blir det representation ombord och båten avgår sedan kl. 18.00 (lokal tid). De som vill kan även förboka en trerättersmeny i restaurang Grill House exkl. dryck (597:-) eller en buffé inkl. öl/vin/läsk på hemvägen (456:-).
Dag 3 Stockholm – Hemorten På morgonen äter vi frukost medan vi glider genom Stockholms vackra skärgård. Personal från ReseMakar´n finns tillgänglig om man vill boka resor eller önskar mer information om resor. Kl. 10:30 går vi av båten. Vi åker sedan tillbaka mot hemorterna och stannar längs vägen för rast och möjlighet till att köpa lunch. Hemma redan tidig kväll.
Glöm ej pass eller nationellt id-kort.

               Anmälan senast 4 december till:
               Kjell-Åke Lind mobil 0763 473 725