Referat från studiebesök 19 april Z-Reklam

Referat från studiebesöket finns under bilden.

  • Z reklam

   Studiebesök på Z reklam onsdagen den 19 april.

Onsdagen den 19 april var SPF Falköping välkomna till Z reklams företag. Studiebesöket började med introduktion av Fredrik och kaffe med dopp.
Företaget startades 1990 av Hasse Zackrisson och har expanderat samt byggts ut under åren som gått. Det är numera ett familjeföretag som har 8 personal. 
Deltagarna fick sedan gå runt på egen hand och personalen stod redo för att svara på alla frågor. Utbudet av reklamtjänster som företaget kan erbjuda är stort och avancerat. Det handlar om att trycka ex. företagsloggor på sportkläder, stora skyltar vid sportevenemang eller klä in bilar i företagsfärger med logga. Och mycket mer. Fredrik berättar att inga uppgifter är omöjliga att lösa, bara att klura ut hur. 
När Covid spred sig över landet fick företaget i uppgift att skära ut förkläden i plast till sjukhusen eftersom inget annat företag hade rätt maskin för uppgiften. 
Efteråt samlades vi för att inta lunch på Teaterbaren där vi kunde ventilera allt vi fått ta del av./ Britt-Louise Axblom


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hanna Zackrisson hälsar oss välkomna till Z-Reklam kl. 10.30 för en presentation av företaget och deras olika arbetsområden. Vi bjuds på lättare fika! Maxantal 25 pers. 
Efteråt Mat och Prat för den som önskar. Anmälan, uppgift om allergi och ev. samåkning senast onsdag 12 april till Britt-Louise, tel: 070 5219157.