Lucian med tärnor besökte årets sista månadsmöte

På SPF Seniorerna Skövdes sista medlemsmöte för året var det julmys som stod på programmet. Och vad är väl mysigare än att få lyssna på det fantastiska luciatåget från Estetiska programmet på Västerhöjdsgymnasiet?

 

  De tågade in medan de sjöng Sankta Lucia och sedan följde en rad vackra julsånger, både de klassiska och lite mer okända. Efteråt tackade Margareta Wetterberg musikeleverna och önskade dem lycka till i den hektiska tid de har nu.

    Innan kaffet serverades passade den ansvariga för värdgrupp 2, Eva Emilsson, på att tacka alla i gruppen som sett till att vi fått gott kaffe med tilltugg och vackert dukade bord den här säsongen.

    Efter kaffet med lussekatter och pepparkakor var det dags för dragning i julklappslotteriet och många deltagare kunde gå hem med en fin vinst. Slutligen önskade Margareta Wetterberg alla deltagare en trevlig julhelg och manade till försiktighet på de hala gatorna.

    Nästa medlemsmöte den 15 januari kommer Bo Sunnefeldt och berättar om sitt sökande efter spår av svenska vikingar och karoliner i Österled. 

Text och foto inskickat av Annica Henriksson