Duo Dubbel 27 mars

Det bjöds på härligt medryckande musik på SPF Seniorerna Skövdes senaste medlemsmöte i Götasalen när Duo Dubbel kom på besök.

Men innan det var dags för dem att äntra scenen hälsade ordförande Ann-Katrin Jönsson alla välkomna och då särskilt Anna Hedblom och Per Karlsson från Skövdebostäder. De informerade om den kommande renoveringen av vår föreningslokal Galathea. Huset, som är byggt 1906, var tidigare fältsjukhus när Trängregementet fanns på området. Numera hyser huset förutom SPF:s lokal även studentlägenheter. Renoveringen av dem är redan i full gång och Galathea står näst på tur. Det innebär att vi måste tömma våra lokaler före 1 maj och hålla stängt över sommaren. Biblioteket håller stängt fram till sommaren 2024. Våra vanliga sommaraktiviteter kommer dock inte att ställas in men vi får anordna dem på andra platser. Mer information om detta kommer framöver.

Så var det dags för Duo Dubbel att bjuda på musikglädje i form av irländsk folkmusik blandat med blues, visor och pop och det svängde rejält när de sjöng och spelade på många olika instrument.

Efter god fika och lotterier var det så dags att bege sig ut i snöovädret igen men minnet av musiken värmde gott!

Text och bild Annica Henriksson