Frids 28 nov

MEDLEMSMÖTE med Bo och Tina Frid

Det var nästan lapp på luckan på senaste medlemsmötet hos SPF Seniorerna Skövde. Ett bevis på att Bo och Tina Frid, som nu är ute på en julturné, är populära gäster.

Men innan det var dags för deras framträdande hälsade ordförande Ann-Katrin Jönsson alla välkomna och då särskilt de inbjudna 85-plussarna. Hon berättade om nästa medlemsmöte då det blir julmys och besök av Skövdes lucia. Hon informerade även om ett kommande stambyte i vår lokal Galathea som eventuellt kommer att påverka vårens arrangemang där. Ann-Katrin poängterade vikten av att alla uppdaterar sin mejladress så vi kan meddela om det blir några ändringar vad gäller arrangemangen.

Efter detta hälsades Bo och Tina Frid välkomna och de bjöd på en rad mer eller mindre kända julsånger. Publiken fick även gissa på en del frågor om refränger till de mest kända julsångerna, inte så lätt som man kanske tror... Efter att Bo och Tina tackats för sitt framträdande bjöds det på god fika och sedvanligt lotteri avslutade dagens aktivitet.

Text och bild Annica Henriksson