Musikalisk Restaurangföreställning

JUKEBOX
En musikalisk föreställning med nostalgi, humorpop och rock'n'roll



Välkommen till våra populära föreställningar på konserthusets restaurangscen i Vara. Innan ridån går upp bjuds du på fika som får smaklökarna att jubla. Efter fikat får du ta del av föreställningen JUKEBOX som tar med dig till 1950 och 1960-talets caféer och restauranger som var mötesplatsen där jukeboxens toner stod i centrum. En show med skön musik, stjärnglans och otroliga berättelser om möten runt jukeboxen! 

Vi förflyttar oss mellan New Yorks trendigaste café till ett av Skaras konditorier, vidare till haket på Söder i Stockholm och till den lilla lanthandeln i Småland. När jukeboxen kom öppnade sig världen med den senaste musiken, idolerna kom närmare och du kunde med din önskeslant visa vem du var genom att spela din favorit. 

JUKEBOX är en varm, svängig och rivig föreställning och såklart framförs den bästa musiken från 1950 och 1960-talet. Lyssna till hits av Elvis, Connie Francis, Siw Malmqvist, Monica Z och Chubby Checker med flera. En musikalisk show med nostalgi, humorpop och rock'n'roll – lägg i en slant och Let's do the twist!

Resfakta 1-dag
Avresa Onsdag 1 nov 
Pris 625:-
Avgår 13.45 Skövde Arena 

Allt detta ingår i priset  * Bussresa * Biljett till föreställningen  * Fikastund med kaffebröd

Anmälan 0500-41 00 87 info@forellenresor.com