Höstmöte 5 september

Äntligen dags att träffas igen!

  • Pelle Fallström underhöll med bl a Kaffevisan

Surströmming och Janssons frestelse bjöds det på när SPF Arbrå återträffades efter sommaruppehållet. Som vanligt var det full fart på ordföranden Marjatta Onkenhout som hälsade oss välkomna och berättade litet om höstens verksamhet.
Månadsträffarna blir som vanligt första tisdagen i varje månad med underhållning och förtäring, ett studiebesök  planeras på flygmuséet i Söderhamn den 20 september, bokcirkeln liksom handarbetscirkeln har startat och Marjatta berättade att cirkeln med rörelser till musik kommer igång litet senare. Arbrå blir värd för DM i boule den 6 september (Arbrå slutade som segrare förra året), Bouleveksamheten är mycket populär och fler välkomnas att börja spela, inga förkunskaper behövs.

Pelle Fallström underhöll och inledde väldigt passande med  Surströmmingspolskan. Flera kända visor följde och en del kunde vi nynna med i. En ny visa, även för trubaduren,  var Kaffevisan till den kända melodin My bonnie. Som vanligt var det lotteridragning efter kaffet och en del hade sådan tur att de gick hem med flera vinster.

Timmarna gick fort och Marjatta tackade trubaduren och oss alla och hoppades att många skulle anmäla sig till Lars-Göran för att delta vid studiebesöket i Söderhamn.