Höstträff 3 oktober

Duktiga mannekänger visar kläder från Seniorshopen

Minnesanteckning från Höstträffen den 3 oktober i Sockenstugan.
Ordföranden Jan Blomgren hälsade 42 deltagare välkomna. Vi hade gäster från både Finnfara och Bollnäs. Särskilt välkommen hälsades Seniorshopen.
Först kom lite information.

Handarbetsgruppen är igång på fredagar kl-10.30-12.30 i kvarterslokalen
på Storgatan mittemot Forum. Sång- och musikgrupp börjar på fredag 6 oktober i samma lokal och med Janne som ledare. Stavgången fortsätter och ersätts den 18 oktober av Bingo i Boulehallen.
Nästa månadsträff är den 7 november då Ivar Hansson visar bilder och berättar om Arbrås förste fotograf, vi får information om benskörhet av Osteoporossköterskan Camilla Törnros och Kristina Pennlöv visar vår hemsida (i mån av tid).

Marjatta frågor hur många av oss, som är trafikanter. Det är vi alla! En studiecirkel "Äldre i trafiken" är på gång. En lista med intresseanmälan skickas runt. Skriv på!
Kristina Pennlöv vill ta några foton idag och undrar om det är OK att de läggs ut på vår hemsida. Hon får ett positivt svar.
Nu var det dags för kålsoppa med tillbehör. När vi var mätta och belåtna var det Seniorshopens tur.
Sex mannekänger visade en hel mängd kläder för höst och vinter för både kvinnor och män. Med applåder tackar vi Moje, Lars-Göran, Karin, Barbro, Gunnel och Birgitta för en väl genomförd visning.
Under fikat som nu följde fanns möjlighet att shoppa loss. Det gjorde en hel del.
Dragning på årorna med många vinster till många glada vinnare.

Vid pennan
Lillemor Berg