Halloweencupen 3 november

Kusligt kul när SPF Seniorerna Arbrå anordnade Halloween-cupen i bou

  • Kusligt spännande
  • Välkomnande häxor
  • dagens vinnare Inger Miller och Yngve Olofsson
  • Kusligt spännande
  • Välkomnande häxor
  • dagens vinnare  Inger Miller och Yngve Olofsson

 

Att det inte bara är de yngre som firar Halloween blev tydligt när SPF Seniorerna Arbrå anordnade sin Halloween-cup i boule. 24 spelare från Arbrå, Bollnäs och Järvsö hade infunnit sig i den utspökade lokalen. Också många av spelarna hade tagit chansen att inta andra skepnader. Stämningen var på topp redan vid kaffet innan spelat börjat och alla som tillfrågades om varför de spelar hade samma svar – det är så roligt och så är det framförallt gemenskapen. Många har spelat i många år och en del har nyss börjat. En del spelar på sin hemmaplan under sommaren  men i Arbrå, som har inomhusbana, på vintern.

Lilian Callmyr som mötte oss i dörren hade spelat 20 år i Bollnäs och sedan ett år i Arbrå och hon tycker att det är ett toppengäng som träffas i Arbrå.

Ordföranden Marjatta, för dagen i häxskepnad, hälsade alla välkomna och så kunde spelat dra igång. Denna dag spelade man i tvåmannalag. Vinnare blev Inger Miller och Yngve Olofsson, på andra plats kom Britt Löfgren och Stefan Hansson och på tredje plats Annika Arvidsson och Håkan Olsson.

Det blev en fullmatad dag, med förtäring, spelande och umgänge och en stor eloge till alla spelare men framförallt till  dem som planerat och inbjudit till cupen!