Årets fester

Grötfest , Vårfest, Sillfest, Våffeldag och Höstfest


Odensjö SPF hade sin årliga grötfest den 12 januari.

Det serverades risgrynsgröt med skinksmörgås, därefter  kaffe med pepparkaka.

LOV-kören underhöll med traditionella julsånger och så blev det lite långdans mellan borden.Därefter lotteri och en auktion med paket som Tomten lämnat kvar.Det var en glad och  trivsam stämning.

Se bilder här

Vårfest lördagen den 18 mars på Tallklinten.

Vi var ca 60 personer som träffades och åt lax med tillbehör. Under tiden  underhöll Rixons orkester med glad musik och lotterier såldes. Efter maten började dansen och det blev fullt på dansgolvet från första stund.

Vid 20-tiden serverades det kaffe med dopp.Därefter var det dans igen fram till ca 21,30 då det roliga var slut  och alla var mycket nöjda med kvällen.

Se bilder här

 Sillfest torsdagen den 13 juli på Tallklinten.

Den 13 juli åt ett 50-tal personer sill och potatis med goda tillbehör samt jordgubbar till efterrätt. Duon, Kennert Ednarsson och Alf Holmquist från Ljungby spelade och sjöng och  det blev även en hel del allsång.Det serverades kaffe med kaka och så såldes det lotter med fina vinster.

 Se bilder här

Torsdagen den 17 augusti  var det träff på Hembygdsparken i Odensjö.

Dukat med fina dukar, blommor och vackra koppar serverades det nygräddade våfflor, sylt och grädde och kaffe. Därefter blev det tipspromenad för den som ville. Vrå- Lidhult SPF var även med så det var stor uppslutning och en glad stämmning.

Höstfest fredagen den 20 oktober.    

SPF Seniorerna i Odensjö anordnade en höstfest på Tallklinten och det kom närmare 70 personer! Vi serverades helstekt kotlett med potatisgratäng och sallad tillagat av våra fantastiska kockar Gunvor Eliasson och Gunvor Nyberg. Utsökt gott! Under tiden underhöll Rixons orkester med musik och spelade sedan upp till dans.Fullt på dansgolvet vilket spred en glad och trevlig stämning. Vid 20-tiden serverades kaffe med kaka. Sedvanligt  lotteri med fina vinster.Därefter dans igen till ca 21.30 då det var dags att säga tack för ikväll. Alla lika glada och belåtna!