Måndag 9 december kl. 14:00 - Bengt-Götes blandning

Bengt-Götes blandning

Årets sista medlemsmöte började i kyrksalen där Beng-Göte Bengtsson underhöll med sång och musik tillsammans med hustrun Ingela Karlsson och dottern Frida Broo. Vi fick bland annat höra sånger ur Ingela Strandbergs och Alf Hambes visskatter, varvat med Carolas "Himlen i min famn", vackert framfört av Frida Broo.

Anledningen till att vi började dagens möte i kyrksalen är att Café Strandgatan drivs i ny regi och att de har utökat sina öppettider så att de inte passar med våra mötestider längre. Från och med årsskiftet hälsar styrelsen er välkomna till St Nikolaikyrkans församlingshem på Karl XIs väg 4. Hyran kommer att bli högre vilket tyvärr innebär att entréavgiften från årsskiftet blir 70 kronor

Ordförande Elisabeth Brink informerade bland annat om den kommande cirkeln "Tillsammans mot ensamhet", där enstaka platser fortfarande finns. Christina Löfgren påminde om att det endast är några dagar kvar innan anmälningstiden för resan till Falkenbergsrevyn går ut.

Vårprogrammet kommer inom kort i era brevlådor och Ebbe Ankeraa passade på att berätta om den kommande resan till musikalen Oliver på GöteborgsOperan den 15 april Som vanligt måste man boka och betala tidigt, senast den 10 februari.

Mötet slutade med kaffe och Lussekatt i kaféet, där ordförande Elisabeth önskade alla En God Jul och Ett Gott Nytt år från styrelsen.