11 november Louis Armstrong - ett amerikanskt geni

Louis Armstrong – ett amerikanskt geni.

Många av våra medlemmar hade sökt sig till Café Strandgatan 20 för att lyssna till Björn Petersens föredrag om Louis Armstrong. Han berättade om sitt stora intresse för jazzmusikern, som även inspirerade honom till att lära sig spela trumpet!

Föredraget började med att vi fick lyssna på några takter ur West End Blues, som gav de flesta av oss nostalgiska känslor. Därefter berättade han om Louis Armstrongs fantastiska levnadshistoria och gav oss en del smakprov på välkända inspelningar.

Ordförande Elisabeth Brink informerade om att hon i vår kommer att leda en studiecirkel om ensamhet då ett antal medlemmar nu anmält sitt intresse. För övrigt informerades om att besöket på Hallands Museum är fulltecknat och att anmälan till jullunchen den 6 december och Falkenbergsrevyn den15 februari pågår för fullt. Dessvärre är besöket på Halmstad Brygghus den 21 november inställt på grund av för få anmälda.

Nästa medlemsmöte den 9 december börjar i Immanuelskyrkans kyrksal kl 14. Efter underhållningen dricker vi kaffe i kaféet.

2019.11.14/cl