17 januari - Country & Rock’n Roll – för alla åldrar!

Edward C Johansson den 17 januari

Vid vårt fösta möte uttryckte många sin glädje över att vi kunde träffas igen. Styrelsen hade dock satt stopp vid 50 deltagande och det var god plats på Café Strandgatan.

Dagens underhållare Edward C Johansson, var en charmig ung sångare, som bjöd på rock´n roll, country och annat musik. Vi i publiken kände ju väl igen den och det ryckte i benen!

Lite information avslutade dagens möte. Bland annat fick vi veta att Falkenbergsrevyn än så länge blir av och att lunchen är i Laxbutiken i Heberg i stället för i Falkenberg.

Vidare att lunchen på Hotell Mårtenson den 26 januari är fulltecknad och att lunchen på restaurang Halmstad Plaza den 11 februari utgår då hotellet inte ännu börjat servera luncher.

Vid besöket hos Hallands Astronomiska Sällskap den 3 februari kan vi endast vara 15 deltagare på grund av smittan. Anmälan görs till Mona Klingberg, 070 - 757 40 95.

Årsmötet hålls den 14 februari. Handlingarna inför årsmötet kommer att finnas tillgängliga på hemsidan från och med den 28 januari.

Ebbe Ankeraa skall försöka få biljetter till ”Chess på svenska”, som ges på Helsingborgs Arena från och med den 30 juni och några helger i juli, med bland andra Gunilla Backman, Anders Ekborg och Loa Falkman i rollerna.

22-01-18/cl