Gubbröra
Knutpuntens gubbar rör ihop underbara menyer. Här presenteras menyerna och recepten.
Onsdagens gubbröra (15/3 2023)
Förrätt: Bruschetta med lufttorkad skinka.
Huvudrätt: Medelhavspasta med fisk.
Efterrätt: Citrusöveraskning i glas.
Här finns recepten för utskrift: Klicka här.
Förrätt: Bruschetta med lufttorkad skinka.
Huvudrätt: Medelhavspasta med fisk.
Efterrätt: Citrusöveraskning i glas.
Ny gubbröra och recept
Förrätt: Insjökräftor med tillbehör.
Huvudrätt: Kycklingryta med ris.
Efterrätt: Frasvåfflor
Här finns recepten för utskrift: Klicka här.
Förrätt.
Insjökräftor
Huvudrätt.
Kycklinggryta med ris och sallad.
Efterrätt.
Våffla i järn
Vid vårens första gubbröra tillagades det:
Huvudrätt: Kassler – Ananas.
Efterrätt: Apelsin- och passionsfruktspaj med maräng.
Här finns recepten för utskrivt: Klicka här.
Huvudrätt.
Kassler–Ananas.
Efterrätt.
Mandelkorg med Apelsin- och passionsfruktspaj med maräng.