Gubbröra

Knutpuntens gubbar rör ihop underbara menyer. Här presenteras menyerna och recepten.

Onsdagens gubbröra (15/3 2023)

Förrätt: Bruschetta med lufttorkad skinka.
Huvudrätt:
Medelhavspasta med fisk.
Efterrätt:
Citrusöveraskning i glas.

Här finns recepten för utskrift: Klicka här.


Förrätt: Bruschetta med lufttorkad skinka.

 


Huvudrätt: Medelhavspasta med fisk.

 


Efterrätt: Citrusöveraskning i glas.

Ny gubbröra och recept

Förrätt: Insjökräftor med tillbehör.
Huvudrätt: Kycklingryta med ris.
Efterrätt: Frasvåfflor

Här finns recepten för utskrift: Klicka här.

Förrätt.

Insjökräftor

Huvudrätt.

Kycklinggryta med ris och sallad.

Efterrätt.

Våffla i järn

 

Vid vårens första gubbröra tillagades det:

Huvudrätt: Kassler – Ananas.
Efterrätt: Apelsin- och passionsfruktspaj med maräng.

Här finns recepten för utskrivt: Klicka här.

Huvudrätt.

Kassler–Ananas.

Efterrätt.

Mandelkorg med Apelsin- och passionsfruktspaj med maräng.