Information i Rosa huset

Styrelsen presenteras, hemsidan och SPF-appen gås i genom, Swedbank talar om IT-säkerhet och bedrägerier.

Till styrelsens informationsmöte kom Mats Henriksson från Swedbank och informerade om datasäkerhet och bankaffärer på internet.

 

Banken frågar aldrig efter koder och lösenord!  Klicka här och se Swedbanks varningsinformation!

Swedbank har planerat informationsmöten och utbildning rörande bankaffärer på internet via mobil och surfplattor. Klicka här och se Swedbanks program!

Mötet inleddes med en kort information om Röda korsets secondhand verksamhet i Ronneby. Det går riktigt bra för denna verksamhet som bidrar med ekonomiskt stöd till hjälp för nödställda runtom i världen.  

 

Ett fyrtiotal glada kunskaps- och kaffesugna medlemmar kom denna eftermiddag för att få information om vår hemsida och den nya nyhetsappen "SPF-seniorerna".

Budskapet denna eftermiddag till medlemmarna var att oftare gå in på föreningens hemsida och klicka sig runt i de olika menyerna. Det finns mycket bra information från vår ordförande. Bland annat meny "Referat och bilder" är populär. Där kan man se och läsa om tidigare resor och möten. Förbundets hemsida https://www.spfseniorerna.se liksom distriktets hemsida https://www.spfseniorerna.se/distrikt/blekingedistriktet innehåller många nyttigheter och intressant läsning. Nyhetsappen som man installerer i sin mobiltelefon gör att man kan få snabbinformation om kommande evenemang och viktiga händelser som exempelvis varning för pågående bankbedrägerier. Nyhetsappen visar snabbinfo från förbund, distrikt och vår förening.