Nyheter

Distrubitionspersonal i arbete i Rosa Huset

Hej Alla! Nu har väl Programbladet med utflyktsbladen nått alla. Alla har kanske inte hunnit läsa igenom och bestämt vad man vill deltaga i. Lugn första datum för anmälan är den 5 augusti kl 09.00! På bilden ser man den dedikerade "vikta" personalen för kuverteringen av dokumenten för utskicket. Tystnad och koncentration råder i salen! Vakthunden håller koll! Kaffe med dopp väntar! Kom ihåg att samtliga dokument finns också här i vår app när de gömts sig på köksbord eller TV-soffa! Hjärtligt välkomna nu till höstens aktiviteter! Vi har det bra!

Köp inga presentkort!

VARNING! Nyligen ser det ut som om vår ordförande Kerstin skickat mail till SPF styrelse och funktionärer etc med uppmaning att köpa presentkort och det ska ske brådskande till henne! Får du lika eller liknande uppmaning per mail, SMS eller annat media så gör inte det! Rapportera omgående till Kerstin! Kontrollera avsändarens mailadress! Den stämmer inte med avsändarnamnets riktiga mailadress! Köp aldrig eller skicka aldrig pengar på uppmaning enligt ovan oavsett vem mottagaren är! Kontrollera med angiven mottagare vad du observerat! Anmäl till polisen! Det är aldrig så bråttom att överföra pengar att du inte i lugn och ro hinner kontrollera med mottagaren! Uppge ALDRIG kontonummer eller logga in med bankid, swisha på annans uppmaning! Var smart inte snäll och hjälpsam! Det är andra tider nu!

Höstens program är här!

Höstens spännande program är nu utskickat per post till våra medlemmar. Obs i utskicket kom bl.a en inbjudan om Joyride musical. I den har upptäckts att nyckfelstrisse skrivit in fel årtal för sista betalning! Men kloka som ni är förstår ni detta ändå! Läs och anmäl dig till aktiviteterna som vanligt men tidigast 5 augusti klockan 09.00. Här i appen har du alltid programmet med dig klart att visa för goda vänner. De kanske vill bli medlemmar? Medlemsansökan finns också här i appen. Nästa gång vi ses är det grillning i Rosa Husets trädgård torsdag den 25 juli! Glöm inte anmäla dig till Yvonne Andersson senast måndag 22 juli!

Ordförande Kerstins sommarbrev

Vår kära ordförande i SPF Ronneby har skrivit sommarbrev som sammanfattar vad som hänt under första halvåret och vad som komma skall i vår förening. Nytt spännande programblad med bilagor om utflykter mm kommer om ett antal veckor i brevlådan som vanligt!

Ronneby ställde upp med 3 herrlag, 2 damlag och 2 mixlag i DM i boule

Spännande på Jernvallen! En väl genomförd tävling i solsken! Tack alla som hjälpt till med genomförandet. Ett speciellt tack till Kerstin som ställt upp för nionde gången i dessa DM i boule!

SPF´s egna våffeldag blev det torsdagen den 30 maj! En solig och skön dag i goda vänners lag!

Ca 200 våfflor gräddades och fylldes med grädde och sylt. Kaffe därtill! 90 medlemmar slöt upp! Bälgakompisarna spelte upp så det stod härliga till! Klicka gärna på länken nedan för bilder och text!

Under hälsoveckan hände det saker minsann!

Vår samlingslokal Rosa Huset behövde en ansiktslyftning. Samtidigt pågick våra studiecirklar plus alla aktiviteter enligt utsänt programblad. Se sid 2 i reportaget nedan!

SPF:S DISTRIKTSMÄSTERSKAP I GOLF 2024

Årets mästerskap spelas den 13 juni på Boa- Olofström GK. Varmt Välkommen! Annette Nordqvist Ansvarig för distriktsgolfen. Se inbjudan nedan!

Nu börjar folkhälsoveckan! Ta tillfället i akt och rör på dig samt prova på något nytt!

Se SPF Ronnebys program nedan.. Det är en hel del man kan hitte på! Prova på något nytt! Till exempel Pickleball på onsdag den 22 maj i paddelhallen på V:a Industrigatan 6. Kom kl 14.30 instruktörer finns på plats! Slå ett slag för din hälsa!

Pubträff på KJ,s! Alla seniorer 65+ är välkomna

Seniorsamordnarna Hälsofrämjande och Förebyggande verksamhet i Vård och Omsorgsförvaltningen anordnar i samarbete med KJ,s restaurang Ronneby en träff för seniorer med mat och underhållning i pubmiljö. Lättillgänglig parkering vid Willys samt busshållplats intill. OBS! anmälan till Seniorsamordnare Marona 0457–617818 senast 24/5 Varmt välkomna!