Nyheter

Höstprogrammet

Det har varit ett slit i det tysta.....

Rundvandring i Brunnsparken

Torsdagen den 19 maj. Rundvandring i Brunnsparken arrangerad av SPF Ronneby under Folkhälsoveckan. Vandring i vår vackra Brunnspark är en vederkvickelse för själ och hälsa! Fredag den 20 maj är det möte vid Kallvattenkuren i Parken för de som vill prova på livselexiret med järn och kolsyra! Se reportaget från rundvandringen nedan.

Boule Quigong 220518

SPF Seniorernas Folkhälsovecka fortsätter. Idag fick vi prova på Boule och Quigong i Ronneby Brunnspark.

Trädvandring 220517

SPF Seniorernas Folkhälsovecka. Guidad vandring i Ronneby Brunnspark. Vår guide Rikard fick syn på konditori Mandeltårtans katt Skorpan och kallade på henne. Jamande av glädje kastade hon sig över jordens äldsta trädsort och okynnesvässade klorna i dess mjuka bark.

Alkohol- och drogpolicy

SPF Seniorerna Ronneby presenterar här sin drogpolicy. Missbruk av alkohol och droger drabbar inte bara användaren utan även dess omgivning, släkt, vänner och socialt umgänge. Missbruket är ett gissel, vi kan med gemensamma krafter hjälpa den drabbade att komma på fötter. För att våra möten och sammankomster ska ha ett trevligt och avkopplande förlopp har vi i SPF Seniorerna Ronneby en policy vad gäller Alkohol och droger. Vi är duktiga i Ronneby på att hålla oss i skinnet! En policy är en vägledning att fortsätta i samma anda!

Folkhälsoveckan i Ronneby

Hej alla Seniorer! Nu börjar snart Förbundets och distriktets föreningar sin Folkhälsovecka. Kom nu och besök Aktiviteterna som arrangerats av SPF Seniorerna Ronneby. Njut av väder och gemenskap under trevliga former! Se program i länken nedan. Obs! besöket i Kallvattenkuren är fredagen den 20 maj och inget annat!

Vårpromenad

Söndag den 8 maj. En fin dag för en vårpromenad. Detta korta bildreportage vänder sig till alla men framför allt till de som har svårt att komma ut i naturen och lukta på alla blommorna!

Tisdagsrabatt

Tisdagsrabatt MAXI ICA Stormarknad Ronneby Stora Coop Ronneby

Information om utflykten den 10 maj

Den 10 maj är det dags för distriktets och SPF´ Sölvesborgs vårfest. Här finner ni informationsbladet med detaljerat program, tider mm. om ni tappat bort det. Obs Hemfärden blir 16.30!

Musik i Rosa Huset

En resa i musikens tecken! Herr Ludwigs Trubaduo underhöll oss 5 maj i Rosa Huset. En hänryckande kväll med skickliga, roliga musiker och rätta val av god musik!