Ordförandebrev, vår -23

Kära medlemmar!

Vi har nu glädjen erbjuda en modernare layout av vårt program vilket möjliggör ett digitalt utskick som efterfrågats. De som saknar mail-adress får pappersversionen i ett brev. Följ våra uppdateringar på hemsidan och i Appen.

OBS! VÅRENS MEDLEMSTRÄFFAR ÄGER RUM I FÄSSBERGSKYRKANS FÖRSAMLINGSSAL MED START ONSDAGEN DEN 11/1 KL. 12:30. 

Alla medlemmar inbjuds härmed till vårt årsmöte den 1:e februari. Vi efterfrågar medlemmarnas förslag på nya styrelseledamöter, cirkelledare och personer som vill hålla i och samordna de olika aktiviteterna.Välkommen att anmäla deltagande i våra program och aktiviteter från den 3:e januari klockan 10:00.

Studiecirklar i olika ämnen är berikande för kunskap och gemenskap och vi har utrymme för nya grupper i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Kontakta Anna-Karin Feragen, tel. 0722-003650 alt. e-post anna-karin.feragen@sv.se el. någon i styrelsen så planerar vi detta tillsammans.

En Sverigelott erhålls för varje nyrekryterad medlem till SPF Strömstararna. När registreringen är genomförd kontaktar ni veronica.sjolin@spfseniorerna.se och lotten skickas hem till er.

Kontakta Fixaren Lena på 031-315 24 65 för enklare göromål inomhus om du är över 70 år eller Mölndals Digitala Fixare Kristina på 031-3152819 utan kostnad. Våra lokala fixare visar legitimation från Mölndals stad vid hembesök och sekretess råder. 

Äldres säkerhet i hemmet och ute i samhället är ständigt hotad. Släpp inte in någon som inte är känd eller har tidsbokning för beställda arbeten. DNA-märkning av de mest värdefulla sakerna möjliggör spårning. Medföljande dekaler avskräcker tjuvar.

Avbryt omedelbart telefonsamtal från okända personer som erbjuder gratis varor mot att man skall logga in på sitt bankkonto. Polisanmäl sådana bedrägeriförsök.

           Mycket välkomna till vårens medlemsträffar och övriga aktiviteter

                                         önskar vi alla i styrelsen genom

                                             Kaj-Åke Larsson/Ordförande

  • Länk till vår hemsida: www.spfströmstararna.se
  •  Länk till förbundet SPF:s hemsida: www.spfseniorerna.se
  • SPF App: Ladda ner appen ”SPF APP” via Google play eller App Store, välj sedan förening  ”Strömstararna”. Där hittar du ”senaste nytt” och övrig information.