Vi älskar dansbandZ

SPF Seniorerna Moringens höstupptakt – vi älskar dansbandZ

Hantverkargården var för dagen uppgraderad till en folkets park med en rikt utsmyckad scen, biosittning, popcorn och Bullens varmkorv.

Anna Bromee bjöd på en fartfylld, svängig och rolig feelgood-föreställning. Med förinspelat musikarrangemang och samtalande videosnuttar fick hon liv och variation i en överraskande föreställning. En kärleksfull hyllning till svenska dansband. Skön nostalgi mötte nutid med bästisar från 60-talet och framåt. Anna är en mångfasetterad skådespelare och sångerska som vi känner igen som programledare i radio och från tv-serier.

Vi fick höra varför dansbanden gärna har ett Z i sitt namn och varför scenkläderna från 70-talet var så underbart/förskräckligt hysteriska.

Anna strålade, ett riktigt glädjepiller. Hon bjöd på en repertoar med kända pärlor från Kikki Danielsson, Lotta Engberg, BAO, Arvingarna och många fler. Garanterat ingen kunde sitta oberörd och vi fick sjunga med för fulla halsar. Nöjda av eftermiddagens upplevelser till kropp och själ ser vi fram emot en fortsatt trevlig höst i god samvaro.

Eva Gustavsson
SPF Seniorerna Moringen