Nyheter

Konst-, kultur- och musikintresserade, se hit!

SPF Seniorerna Gästriklandsdistriktet delade med sig av dessa tips om digitala guidade visningar på konstmuseer, konserter och teaterföreställningar.

Projektet Inte Ensam mot ofrivillig ensamhet - Webbsändning d 17 september

Projektet inleds med en webbsändning, som är öppen för alla, den 17 september.

Kurs till vidareinformatör i privatekonomi

Vill du ha en utbildning och bli föreningsaktiv vidareinformatör. Kursen anorndas av Finansinspektionen genom nätverket Gilla Din Ekonomi i samarbete mede Seniororganisationerna

Digitala betalningar med telefon eller läsplatta - Manualer

Manualer för betalningar i Smartphone, Läsplatta och Iphone har tagits fram. Under tiden 6-14 juli är det även möjligt att få telefonsupport.

Kåserivandring på VikingaTider

Det kom ett trevligt tips på guidade kåserivandringar i kultur och natur för seniorer, anordnad av VikingaTider. Det är i Löddeköpinge varje tisdag eftermiddag under hela sommaren. Vandringarna är kostnadsfria för medlemmar i SPF men man måste föranmäla sig. Läs mer i inbjudan nedan!

Är du nyfiken på digitala möten?

I denna speciella tid då det inte är tillrådligt med fysiska möten, har digitala möten blivit ett allt vanligare sätt att träffas. Både privatpersoner och t ex föreningsstyrelser kan ha stor glädje av att veta hur det fungerar med digitala möten, och det är inte svårt. Studieförbundet Vuxenskolan bjuder in till ett digitalt möte den 23 juni klockan 10–12. Det är fritt fram för alla som vill, att klicka på en länk i bifogad inbjudan och prova hur det går till. Personal från SV finns på plats för att hjälpa till och svara på frågor. Inbjudan finns nedan. Alla är välkomna!

DM i golf och pargolf i augusti

Glada nyheter för alla golf-älskare: Distriktsmästerskapen i golf och pargolf kommer att anordnas i Kävlinge 4 augusti och i Bosjökloster 28 augusti.

Ändrade telefontider Distriktskansliet

Från och med denna vecka har Distriktskansliet i Höör infört ändrade telefontider med anledning av corona-krisen. Ny telefontid är måndag-torsdag kl 10-12 tills vidare. Välkomna!