Nyheter

Program och inbjudan till vårens kurser

Välkomna till ett nytt år med SPF Seniorerna. Skånedistriktets verksamhet är i full gång och nu har program och inbjudan till vårens första fyra kurser lagts ut på hemsidan, läs mer under fliken "Utbildning". En första DM-inbjudan har också kommit in; läs mer under "Distriktsmästerskap och träffar". Väl mött 2020!

Distriktsstämman 2020

Årets Distriktsstämma kommer att hållas den 2 april i Kristianstad, notera gärna datumet i kalendern redan nu! Platsen blir Rådhus Skåne. För mer information, klicka på länken nedan eller gå in på sidan "Information till föreningarna".

Kurser och utbildningar 2020

Nu finns Skånedistriktets preliminära kursplanering för 2020 på hemsidan. För att se kalendariet med utbildningar och kurser, gå in under fliken "Utbildning".

Viktig information om bostadstillägg

Från och med 1 januari 2020 höjs taket för bostadstillägg för pensionärer från 5.600 kronor till 7.000 kronor i månaden.

Semesterstängt på distriktskansliet under jul och nyår

Här följer information om öppettider på Skånedistriktets kansli under helgdagarna.

Uppskattad boendedag i Lund

Den 29 november bjöd SPF Seniorerna i Lund samt PRO in till en boendedag i Folkparken med ett fullspäckat och intressant program, bland annat presenterades en stor medlemsenkät om äldres boende.

Rapport från Ordförandekonferensen

Den 8 november hade Skånedistriktet sin årliga Ordförandekonferens i Eslöv. För ett rykande färskt och utförligt referat av dagen, klicka på länken här nedan.

Program till ordförandekonferensen

Vi hälsar alla anmälda deltagare varmt välkomna till Ordförandekonferensen den 8 november i Medborgarhuset i Eslöv. Här nedan finns dagens program.