Nyheter

Hemsidorna kan uppdateras igen

Nu kan SPFs webbredaktörer uppdatera sina sidor igen

Seniorsurfarna

För många äldre har olika digitala tjänster inte alls förenklat tillvaron utan snarare komplicerat den. Det vill tv-programmet Seniorsurfarna nu råda bot på, tillsammans med studieförbund, seniororganisationer och folkhögskolor. Seniorsurfarna består av sex program som börjar sändas den 20 februari 2020 kl 21.00 i SVT1.

Remissvar från distriktsstyrelsen till Region Skåne

Skånedistriktets styrelse har 2020-02-01 lämnat ett remissvar angående Regions Skånes regionala utvecklingsstrategi – Det öppna Skåne 2030. Klicka på pilen nedan för att läsa Region Skånes remissförslag samt styrelsens svar.

Program och inbjudan till vårens kurser

Välkomna till ett nytt år med SPF Seniorerna. Skånedistriktets verksamhet är i full gång och nu har program och inbjudan till vårens första fyra kurser lagts ut på hemsidan, läs mer under fliken "Utbildning". En första DM-inbjudan har också kommit in; läs mer under "Distriktsmästerskap och träffar". Väl mött 2020!

Distriktsstämman 2020

Årets Distriktsstämma kommer att hållas den 2 april i Kristianstad, notera gärna datumet i kalendern redan nu! Platsen blir Rådhus Skåne. För mer information, klicka på länken nedan eller gå in på sidan "Information till föreningarna".

Kurser och utbildningar 2020

Nu finns Skånedistriktets preliminära kursplanering för 2020 på hemsidan. För att se kalendariet med utbildningar och kurser, gå in under fliken "Utbildning".

Viktig information om bostadstillägg

Från och med 1 januari 2020 höjs taket för bostadstillägg för pensionärer från 5.600 kronor till 7.000 kronor i månaden.

Semesterstängt på distriktskansliet under jul och nyår

Här följer information om öppettider på Skånedistriktets kansli under helgdagarna.