Bli medlem i SPF Seniorerna

SPF Seniorerna finns över hela Sverige med ca 800 lokala föreningar. I Skåne finns 121 lokalföreningar med ca 38.000 medlemmar. Föreningarna är vårt sociala nav och de anordnar en mängd olika aktiviteter, så det finns något för alla. SPF Seniorerna har också en viktig roll som seniorers röst i samhället och vi jobbar hela tiden för att förbättra seniorers villkor. Ju fler vi är, desto större inflytande får vi. Varmt välkommen till oss!

Vad roligt att du funderar på att bli medlem i SPF Seniorerna. Just nu är du inne på Skånedistriktets hemsida, men du kommer att bli medlem i en lokalförening.

Fyll i dina uppgifter i formuläret här nedanför. En förening baserat på ditt postnummer kommer att föreslås, men du kan självklart välja vilken förening du vill och det kan finnas flera på din ort.

Medlemsavgiften varierar mellan föreningarna och är normalt mellan 200 och 350 kronor per år. Variationen beror på att varje förening själv bestämmer sin avgift och storleken kan bero på den enskilde föreningens aktivitetsutbud.

OBS – Det finns också en möjlighet att bli medlem centralt. Men om du väljer att bli ”Centralt ansluten” får du ingen lokal information från distrikt eller förening och har ingen självklar rätt att delta i lokala aktiviteter.

OBS! Om du bockar ur rutan "Tillåter tredjepartsprodukter" kommer du inte att erbjudas kostnadsfria förmåner, exempelvis förbundets medlemsförsäkring som är gratis i 3 månader för nya medlemmar.

Läs mer om medlemsförsäkringen

Klicka här för information om SPF Seniorernas hantering av personuppgifter
Närmaste förening föreslås via ditt postnummer
 
 
Ingen förening matchade på ditt postnummer