Lördag 28 september: Musikalen Så som i himmelen på Oscarsteatern

Klicka här för att anmäla dig (tidigast 11 juni 10.00)

Fullbokat på fem minuter. Resekommittén har lyckats ordna ytterligare tio platser - de som är berörda har fått besked via mejl.

En av Sveriges mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som, ihop med "Gabriellas sång" från filmen, ger ett nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya och hyllade stjärnskott Philip Jalmelid och Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Morgan Alling/Björn Kjellman, som alternerar i rollen som Arne, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sofia Pekkari, Christopher Wollter m fl.

Föreställningen börjar kl 19.30 och pågår i 2 timmar och 55 minuter inklusive paus. Detta innebär sen hemkomst.

Innan föreställningen, kl 16.30, äter vi en 3-rätters teatermeny på Oscarsteaterns Restaurang Tredje Raden. På hemvägen tar vi en bussfika bestående av en dricka och en smörgås.

Pris: 1.855 kr/person, vilket inkluderar buss, teatermeny, biljett till föreställ­ningen på parkett (rad 7, 10 eller 11) inklusive garderobsavgift och bussfika på hemvägen.

Resesamordnare: Elsie Karlsson, tel 076-803 84 15, eller e-post elsie.karls-son@telia.com.

Anmälan tidigast 11 juni kl 10.00 och senast 10 september kl 12.00 via anmälningsrutinen på webben (klicka här). Det går också att anmäla sig direkt till expe­ditionen på tel 023-690 45 eller vid besök. Ge besked om eventuella kostönskemål/behov!