Månadsträff 17 april

Månadsträff 17 april 2023
SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors
I Toarps församlingshem
Vid pennan Eva Rantzow

Ordförande Lars Åhman hälsade 56 medlemmar välkomna, denna vackra vårdag. Han påpekade, att det fanns listor på borden om sillunchen den 12 juni, att skriva på om man tänker komma.
Birgitta Snygg, ombud i Centrala pensionärsrådet, delade ut lappar, där man fick skriva ner saker som hon kan föra fram i rådet. Många idéer och tankar kom henne till del.

Lars Svensson meddelade, att det finns plats för fler på resan till Värö bruk den 16 maj.

Eva Rantzow inbjöd till bussresa till Fagerås påskliljor den 2 maj. Resan kostar 250 kr, för resa och inträde. Kaffekorg rekommenderas, då det inte finns någon servering där. Anmälan till Eva.

Birgitta Holmberg bad de, som anmält sig till Falkenbergsresa den 27 maj, att stanna kvar en stund efter mötet för information.

Hans Rantzow meddelade, ang torsdagens teaterbesök, att de som inte är med på mötet och får sina biljetter idag, får sina i foajén på teatern.

Sommarkafé blir det på Hembygdsgården i Hjortryd den 5 juli kl 15. Våfflor, underhållning och guidad visning av stugorna kostar 50 kr, som betalas på plats. Anmälan till Hans.

Till Karins Lada i Liared reser vi den 27 juli. Sonja Aldén och David Carbe framför ett program, kallat ”Sånger i tiden”. Entré 395 kr. Smörgås kan beställas, som vi äter före föreställningen. Samåkning från Sandells kl 17. Anmälan till Hans.

Kaffet serverades av Ann-Mari Lidbergs kaffegrupp. Ann-Mari hade bakat kakorna.

Dagens underhållare var Thomas Klasson från Sätila, som sjöng Elvis och lite annat.

Eftermiddagen avslutades med lotteridragning med Gun Gustavsson.