24/11 Besök från Bilda

Månadsmöte i Sanda bygdegård

Bilda på besök hos SPF Klinteorten

Torsdagen den 24 november samlades ett trettiotal  medlemmar i Sanda bygdegård för ett månadsmöte. Tillsammans med Länsteatern firade Marie, Janne och Hanna minnet av sin far, Allan Nilsson, genom en föreställning den 13 och 14 november 2021 på Rondo.  Nu skulle en representant för studieförbundet Bilda komma och visa en inspelning från  delar av ” En kväll för fader Allan”.

Det tog en stund innan man fick tekniken att fungera  och medan vi  väntade  fick vi lite information om det nya hemtjänstindexet som SPF arbetat fram. Det släpptes onsdagen den 23 november  och finns nu tillgängligt för alla som är intresserade på hemsidan hemtjänstindex.se. Gotland kom på en hedrande 29:onde plats bland Sveriges 290 kommuner.

Till slut började föreställningen  och även om det var lite dålig kvalité på både bild och ljud, så var det en trevlig stund tillsammans med Marie Nilsson Lind och hela ensemblen. När föreställning var slut blev det kaffe och smörgås och under tiden vi åt såldes det ett lotteri och eftermiddagen avslutades med lottdragning.

/Ingrid Levander

Till helagotland.se 28/11

Publicerat i GA/GT 8/12