21/3 Årsmöte

Måndagen den 21 mars 2022 träffades ett trettiotal medlemmar för årsmöte i Klinte församlingshem

Vi startade med lunch och det serverades en god smörgåstårta.  Under tiden vi åt fanns det möjlighet att köpa lotter.

Hans Eriksson var dagens ordförande och förhandlingarna klarades snabbt av.  Vi fick en ny ordinarie ordförande, för Irma Larsson hade avböjt omval och ny på posten blev Arne Åkerman.  Inga motioner hade kommit in, men styrelsen förslog att vi slutar med uppvaktning på jämna årsdagar, men fortsätta att hedra de avlidna med en minnesgåva och det accepterades av mötet.

Man ville dock att de som fyllt jämt under det gångna året uppmärksammas på nästkommande årsmöte, samt att en hälsning ska  sändas till de medlemmar som inte kunnat vara med på våra möten av olika orsaker.

Sedan serverades det kaffe och drömtårta och så blev det lottdragning.  När vinstbordet var tömt satt man kvar en stund och pratade innan det var dags att bryta upp.

Styrelsemedlemmarna samlades senare på eftermiddagen  för ett konstituerande möte och sammansättning  blev:  ordförande Arne Åkerman,  vice ordförande Irma Larsson,  kassör Laila Östergren, sekreterare Ingrid Levander  och som ordinarie ledamöter Bertils Skörnemo, Maggie  Larsson och Gertrud Olofsson.

Avgående ordförande Irma Larsson avtackades med en blomma och vår ny ordförande Arne Åkerman har redan greppat klubban

Ingrid Levander

Till helagotland.se 23/3

Publicerat 25/5