20/9 Höstupptakt

Höstupptakt på Snäckan

Måndagen den 20 september samlades ett trettiotal medlemmar för den traditionella höstupptakten med korvgrillning på Snäckan. Det var lite kylslaget, men solen tittade fram då och då och korven smakade utmärkt. Sedan var det meningen att vi skulle idka lite utomhusaktiviteter, men kylan gjorde att vi samlades inomhus i stället när alla var mätta och belåtna.

Ett lotteri såldes, det serverades kaffe och kärleksmums och vår ordförande Irma undrade om alla nu fått brev angående den nya tilläggspensionen, ett hett ämne som retat många. Hon undrade också hur vi betalade för bilparkeringar  de gånger det krävs, om vi betalar med pengar, kort eller app och hon tipsade om en automatisk parkeringsskiva, som gör att man kanske undviker parkeringsböter på de ställen där man måste använda p-skiva. Hon talade också om sin sommar och uppmanade de övriga att berätta om de upplevt något trevligt den här sommaren och en medlem berättade om ett besök på Fårönatta som just gått av stapel.

Det blev lottdragning och när alla vinsterna fått ägare, satt vi kvar ett bra tag och pratade med varandra innan vi skiljdes åt efter en trevlig eftermiddag.

/Ingrid

Till helagotland.se 23/9 

Publicerat i GA o GT 28/10