Hallå där, Eva Andersson!

 1. Du är ju ansvarig för medlemsregistret, vem är du?
– Jag är född och uppvuxen i Avesta, flyttade till Örebro för studier på Socialhögskolan. Bosatte mig sen i Falun och arbetade några år på Socialförvaltningen. Efter det, fram till pension, arbetade jag på Försäkringskassan. Ett omväxlande och intressant arbete som mest rörde områdena barn och familj. Är gift och har två barn och fyra barnbarn.

2. Ni har ju nyligen kunnat räkna till över 2 600 medlemmar i vår förening, hur känns det?
– Det är jätteroligt med en så stor medlemstillströmning. Måste vara ett bevis på att föreningen har aktiviteter och program som intresserar många. Faluföreningen är ju faktiskt den största i landet.

3. Hur ser du på arbetet med medlemsregistret, vad är viktigast?
– I och med att föreningen har så många medlemmar är det viktigt att registret är uppdaterat med aktuella uppgifter. Annars skulle medlemmarna gå miste om information om aktiviteter. Den medlem som inte får ett utskick varje vecka via e-post, har troligtvis en gammal e-postadress anmäld eller saknar e-post. Likaså är det viktigt att ha rätt mobilnummer anmält, eftersom viss information kan gå ut den vägen.

4. Något du vill tillägga?
– Det är ett roligt arbete att ha hand om medlemsregistret, tillsammans med min kollega Irene Malmberg. Roligt att ha kontakt med medlemmar och att försöka ge snabb och bra hjälp i olika frågor.

Inger Söderlund ställde frågorna