Skidåkning i Sörskog 26 mars - avslutning

Det blev tre damer som mötte upp på Lugnetparkeringen för att åka skidor i Sörskog. Det snöade och blåste en del, så en vände och åkte hem. Eva Halvarson och Kristina Holmberg, som åkte fick en helt underbar skidtur. 

Eva rapporterar:
När vi kom upp till Sörskog hade det slutat snöa. Spåren var helt perfekta - fasta och inte alls isiga, som man kunde förvänta sig. Eva åkte hela 12:an - upp på Koltjärnsberget och även den sista slingan, med den snabba avslutningsbacken. Hon bara njöt.

Det var faktiskt många som upptäckt hur bra det skulle vara, så parkeringen var välfylld. Förra årets avslutning var samma vecka - den 28 mars. Det var också Sörskog. 

Det blev inga foton i år, men så här såg det ut uppe vid Brändmyran den 28 mars förra året:

Trots kyla, regn och konstigt väder i allmänhet blev det 12 skidutflykter och en dubblerad vandring denna säsong. Stort tack till alla, som hjälpt till. Det har behövts då jag själv varit indisponibel en längre tid. Detta var avslutningen för säsongen för nu väntar påsklov, även för pensionärer.

Till hösten räknar vi med att Långvandringarna startar redan i oktober. Gustav Boklund har lovat att hålla i oktober-vandringarna. Dessa kommer att gå på torsdagar, för att inte krocka med Veteran-orienteringarna, som går på tisdagar. Oktober-vandringarna kommer i första hand att upprepa tidigare genomförda långvandringar.

Hälsningar
Mats Hiertner