220216 Tråkigt att behöva ställa in skidtävlingen

Det känns tråkigt att nu behöva ställa in Förbundsmästerskapet på skidor 2022. Sannolikt är det fortfarande pandemin som gjort sitt till. Innan inbjudan gick ut var vi tvungna att ställa in en planerad vänafton med middag i Wallmansalen på grund av de restriktioner som då fanns. Flera röster har uttryckt att det även påverkat besluten att anmäla sig.

Det som visat sig är hur stark vår organisation är när det gäller att påta sig ett arrangemang som detta. Vi hade en väl fungerande organisation uppbyggd för ett genomförande. Här måste framhållas alla som ställt upp för att få en fungerande organisation. Det visar också att vi har en förening med mycket erfarenhet och kunnande även för denna typ av uppdrag.

Självklart är det också tråkigt för de som anmält sig, men också för de som inte tagit tillfället att få pröva sina krafter på en arena som snart kommer att ta emot hela OS-eliten.

Vi vet att vi har kapaciteten för att kunna stå värd ett kommande år om frågan ställs.

Styrelsen vill med detta framföra ett stort tack till alla som engagerat sig för att skapa de allra bästa förutsättningarna för ett fantastiskt Förbundsmästerskap.

Styrelsen genom
Anders Sätterberg
Ordförande