170816 Lite regn spelar ingen roll!


Sju nöjda herrar och en dito dam samt fotografen samlade vid kaffeborden inne i Samuelsdals herrgård efter dagens pensionärsgolf, som inleddes i regn men slutade i fint sensommarväder. Fr.v: Hans Lindström, Carl-Gustaf Bökman, Lars-Olof Nordqvist, Tord Halvarsson, Kent Karlsson, Annemarie Eld, Torsten Hedbom och Nils-Magnus Tufvesson. Foto: Sven Olsson.

Lite regn spelar ingen roll!

I alla fall inte för dessa tappra herrar och en dam samt fotografen. Nio spelare blev vi denna onsdag morgon, när duggregnet föll över Samuelsdal. Efter en timme hade det mesta dragit bort och allt var som vanligt. De tre lagen med tre spelare i varje hade en jämn och spännande kamp, där det gällde att undvika bogeys och att hålla sig på par och ibland ha turen att få rulla i en birdie.

Bästa gänget landade på 29 slag och bestod av Carl-Gustaf Bökman, Nils-Magnus Tufvesson och Torsten Hedbom. Tvåa blev Tord Halvarsson, Hans Lindström och Kent Karlsson på 30 slag. Trea kom Sven Olsson, Annemarie Eld och Lars-Olof Nordqvist på 31 slag.

I tävlingen om att komma närmast hål på 10:an, lyckades tyvärr ingen spelare landa bollen på green.

OBS! De två kommande onsdagarna är Samuelsdal spelplats för Dala Senior Open 55+, varför pensionärsgolfen flyttas till tisdagarna 22 och 29 aug kl. 9.00. OBS!

Sven Olsson