Årsmöte 2018

Ute var det tvåsiffriga minusgrader och höga snöhögar överallt. Men trots det hade många kommit till Församlingshemmet för att vara med på Rättviksringens årsmöte. Ännu ett år har gått med trevlig samvaro och intressanta månadsmöten.

Vi inledde med att minnas de medlemmar som gått bort under förra året.

Margaretha läste och Ulla tände ett ljus för var och en. Sedan hedrades de med en tyst minut.

Kören sjöng traditionsenligt också. Här en bild under repetitionerna i Werkmästerrummet innan mötet. Kameran klarade bara av att ta in en del av kören! 

Sedan följde årsmötet som leddes av Åsa Björklund som ordförande och Lotta Skalme som sekreterare. 

Det är alltid några som lämnar styrelsen och nya kommer till. Rolf Nyström avtackades av Agnetha Wallander, vice ordförande, med en blombukett för allt jobb han nedlagt under sina 5 år som ordförande. 

Ulla Darke (till vänster) fick också en bukett med tack för sina år i styrelsen.

Sedan är det ett gäng damer som vi inte skulle klara ett enda möte utan. Det är de som troget ställer upp och kokar kaffe, dukar och brer smörgåsar och sedan tar hand om allt efteråt. De fick också varsin vårbukett! 

Här ser vi SPF Rättviksringens nya ordförande - Åsa Björklund! Och här är hela nya styrelsen samlad. Från vänster Agnetha Wallander, Anders Barth (ny), Odd Jansson, Eva Tholén, Lotta Skalme, Åsa Björklund och Bosse Bjerner. 

Här finns årsmöteshandlingarna:

Verksamhetsberättelse 

Årsredovisning

Valberedningens förslag