160223 Kanonfina förhållanden uppe vid Stångtjärn idag


Det ser inte ut att gå så fort för Bo Marklund här vid Järnhatt, men det gör det för han bara stakar

Någon grad kallt - fina spår. Där det var dåligt med snö har gubbarna i Falu IK varit ute och skottat i snö - suveränt! Jag har gått in på skidspar.se och rapporterat de fina spåren. Det är skillnad med höjden uppe vid Stångtjärn. Trots det varma vädret igår, så hade det inte töat alls på sina ställen ute i skogen. Min burkvalla gav bra fäste.

Vi blev 13 åkare - rekord för vintern. Ola hade visserligen åkt klart när vi andra startade och Kihléns hade också tjuvstartat - men tiden kan ju inte stämma för alla.

Vi var några som åkte långt idag - Kristina, Bo Marklund och jag åkte nerför långa backen till Hästskomyren och vände. Lars Tysk var nära att efterlysa oss och Bo åkte så långt att han inte ens hann fika med oss. Fika, för resten, det blev utomhus i solskenet på trappan i stället för inne i vallaboden idag - härligt.

StafettVasan närmar sig med rekordfart - fredag nästa vecka 4 mars är det dags. Viär idag fyra ordinarie och ett antal reserver. Vi träffas nu på fredag 26 februari kl 10:00 på konditori Focus för att spika lag och göra upp logistiken. Välkomna!

Mats

Vill ni vara med på utflykterna, skicka en anmälan via e-post till mats.hiertner@gmail.com. All information inför utflykterna skickas som e-post.