Årsmöte

Tillfälle till att titta både bakåt och framåt…..

Vid årsmötet med SPF Seniorerna i Leksand samlades ett 70-tal medlemmar i S:t Persgården.

Av verksamhetsberättelsen för 2023 framgick att föreningen haft en omfattande verksamhet med aktiviteter för både mindre och större grupper. Innehållet i de månatliga medlemsträffarna har bestått av musikinslag, föredrag samt samhällsinformation. Med övriga aktiviteter såsom promenader, fikaträffar, gemensamma luncher, studiebesök, bokcirkel, gökotta och skogsvandringar etc har vi genomfört ca 100 aktiviteter och det är vi stolta över! 

Inför 2024 planerar vi för nya aktiviteter och arbetar vidare med påverkansfrågor i Kommunala Pensionärsrådet och Patientrådet. Att värva medlemmar är en utmaning och görs främst genom att erbjuda trevliga och intressanta aktiviteter samt att ha en uppdaterad hemsida. 

Styrelsen kommer att bestå av 8 ledamöter med omval av ordförande och två ledamöter respektive nyval av en ledamot. 

Efter mötet var det avtackning av medlemmar som avslutat sitt uppdrag innan det var  dags att duka fram kaffe/te och semla. Samtidigt visades ett bildspel över 2023 års aktiviteter. Därefter fick vi njuta av musik framfört av trubaduren Andreas Byström Kroon. Repertoar med stor variation och slagdängor vi kunde sjunga med i. 

Ett stort tack riktades till alla som engagerar sig ideellt i föreningens verksamhet

Att döma av sorlet vid borden var det en trevlig eftermiddag!