Årsmöte

Glädje och uppskattning att åter få ses när SPF Leksand höll årsmöte

Mer än ett och ett halvt år ”försenat” kunde SPF i Leksand starta upp sin ordinarie verksamhet och det blev årsmöte för 2020. Visserligen var antalet deltagare begränsat till 60 personer med de regler som fortfarande gäller. Det fanns dock en väldigt tydlig uppskattning och glädje i att få träffa gamla bekanta.

Ytterst lite av den planerade verksamheten som till följd av pandemin har kunnat genomföras. Ordföranden Eva Jonsson konstaterade dock, att styrelsen genom digitala möten kunnat göra mycket administrativt arbete. Nu finns som exempel en rad beskrivningar för vad föreningens olika funktionärer ska göra. Resultatet finns redovisat på hemsidan. En inventering av möjliga lokaler för förenings verksamhet har också tagits fram.

Föreningen har nu något under 400 medlemmar, 13 avled under året och 35 har flyttat eller lämnat föreningen av andra orsaker. Ett tjugotal nya medlemmar har tillkommit och de kommer att kallas till ett informationsmöte nu under hösten. Föreningen räknar också med att återuppta medlemsträffarna i snar framtid.

Mötet slutade med avtackning av två medlemmar. De två senaste åren har Elsie Resare Olsson arbetat i programgruppen. Henry Dahlberg har sedan 2013 varit ordinarie revisor.

Årsmöteprotokoll, se här
Styrelseprotokoll, konstituerande, se här

Bengt Borkeby