Senaste Nytt

Gökotta utan gök

Gökottan bjöd på en fantastiskt vacker majmorgon. Det blev rekorddeltagande på årets gökotta, tretton personer trots några återbud.

SPF Seniorernas Folkhälsovecka 16-20 maj

Under fem dagar i maj kan du ta del av intressanta föreläsningar i hälsans tecken. Först ut är Anna Bennich, psykolog känd bl.a. från TV, som pratar om relationens betydelse för vår hälsa. Under veckan får vi också lyssna på föreläsningar om mat och kost, folkhälsa - vad är det, och hur man med enkla verktyg själv kan påverka sin hälsa. Föreläsningarna kommer att sändas på förbundets hemsida.

Medlemsträff - Trafik

Drygt 50 medlemmar kom till medlemsträffen. Dagens tema var trafik. Hans Moberg från NTF Dalarna berättade om verksamheten och samarbetet med 27 olika organisationer där SPF är en. Lars Lindblom och Ingrid Andrén från Trafikenheten i Leksands kommun informerade om trafiksituationen i kommunen.

Gustav Vasas fotspår med buss

Torsdag sista veckan i april tog 51 ressugna seniorer från fem SPF-föreningar bussen i Gustav Vasas fotspår. Den röda tråden var förstås att följa några av de medeltida vägar runt Runn, som Gustav åkte och gick i slutet av december 1520.

Glöm ej tisdagspromenaden!

10 maj, kl 14.00 promenad med eller utan stavar! Samling vid Sveasalen