Höstagille på "1 kök" 17 nov

70-talet festsugna Willbattingar hade mött upp till "Höstagille" denna afton. Utomhus var det i ordets rätta bemärkelse HÖST med vindstyrka på gränsen till storm och massor av regn (senaste dygnet ca 50 mm)

  • Kvällens underhållare levererade till allas belåtenhet. Foto IL

Inne i värmen rådde ”höstagille" stämning. I ena hörnet hade kvällens underhållare Trasthen och Starhen tagit plats. Vi började med att stående och med kraft sjunga vår kära Willandsvisa understödd av våra musiker och i direkt anslutning utbringa ett rungande leve för vår förening. Festen var igång.

Mellan för- och huvudrätt bjöds vi på ett uppskattat musikquiz av kända melodier. För att skapa förvirring sjöng Trasthen (Ingemar) ”Vi gå över daggsstänkta berg” till samtliga melodier. Applåder till de tre duktigaste deltagarna C-B Gullberg, Monica Selfvén, Willy Olsson

Susanne, anläggningens restaurang- och köksvärdinna, presenterade kvällens meny: Räkcheesecake som förrätt, marinerad ryggbiff med potatisgratäng som huvudrätt och Baileymousse med bär som dessert. Denna lekamliga spis angreps med stor lust och flera omtag. 

Våra underhållare såg till att stämningen var på topp med allsång av både bordsvisor och gamla godingar som lockade till spontandans.

Kökspersonalen och våra spelemän avtackades med applåder.

Avslutnigsvis:   ”Tiden går fort när man har kul”. 

Bildgalleri Klicka här

/IL