Referat julbord

Julbord hos SPF Seniorerna i Markaryd

Fredagen den 25 november inbjöd SPF i Markaryd sina medlemmar till det traditionella hemlagade julbordet i Germundsgården. 150 medlemmar hörsammade inbjudan.
Ordförande Lennart Karlsson hälsade alla välkomna och presenterade dagens artist, Git Persson, som inledde julbordet med en blandning av julsånger och annan musik framfört med en härlig framtoning och hon rev ner många stora applåder, efter en
halvtimmas underhållning blev vi inbjudna till julbordet. Alla lät sig väl smaka och kökspersonalen hade fullt upp med att se till att faten inte blev tomma. Måltiden avslutades med Ris á la Malta, kaffe och pepparkaka.
Därefter återupptog Git Persson sitt härliga framträdande med mer sång och roliga berättelser. Publiken sjöng med och Git tog med ordföranden Lennart upp på scenen och de 2 gjorde ett bejublat framträdande till mycket skratt och stora applåder.
Mötet avslutades med att motionsledare, cirkelledare samt festkommittén och alla som hjälpt till med julbordet tackades med blommor och choklad. Även ordförande Lennart Karlsson och hans hustru Anna hyllades med blommor som tack för sitt stora engagemang i föreningen.

/Marie-Louise Fällgren