Månadsträffar hösten 2018

Välkommen till höstens månadsträffar den första tisdagen kl 14.00 varje månad. Plats: Ribbingsgården Entréavgift: 60 kronor inklusive förtäring och lott. Läs mera nedan!

  • Blir det fullt i höst?????

Tisdag 4 september

Curt Ylving "En gång aktuella bilder". Curt Ylving berättar om sin tid som fotograf på BT och visar bilder från Borås.

Tisdag 2 oktober

David Carbe underhåller. Han är pianist, entertainer och vokalist och har samarbetat med Robert Wells, Janne Schaffer, Sofia Källgren, Lennie Norman och som kapellmästare på TV4. Repertoaren består av en härlig blandning av pianomusik, vispop och schlagers till boogie woogie, jazz och rock´ n roll.

Tisdag 6 november

Anders Johansson, cyklisten som går i stålfarfars spår! "På cykel från Haparanda till Ystad". Anders visar bilder och berättar om sin cykelfärd och intressanta möten med människor på vägen.

Fredag 9 november OBS! Tiden kl 17.00!

Höstfest med underhållning. Vi äter en god gulaschsoppa, dricka, kaffe och kaka. Vi bjuds på underhållning "Alice i våra hjärtan" om Alice Babs med Cecilia Högryd och Carin Norlelius, sång och Mattias Engström, piano.

Pris 150 kr. Tid: Vi börjar kl. 17.00 och avslutar ca kl. 19.30.

Tisdag 4 december

Luciabesök av Toarps Lucia med tärnor. Servering av glögg, jullandgång, kaffe m.m. Pris 140 kr. Anmälan till Bertil Melin tel. 070-533 92 33.