Höstfesten 2018

Föreningens traditionella höstfest genomfördes fredagen den 9 november 2018. Ca 75 medlemmar åt gott och lyssnade på sång och musik med kända melodier signerade Alice Babs.

  • Cecilia Högeryd, Carin Norelius och Mattias Engström

SPF Seniorerna Borås 3:an har inbjudit till höstfest på Ribbingsgården. Ett 75-tal medlemmar hade trotsat alternativet med en lugn hemmakväll och valt att tillbringa några timmar tillsammans i skön och positiv gemenskap. Festen startade med mingel och välkomstdrink innan de dukade borden intogs. Festkommittén hälsade välkommen och en välsmakande gulaschsoppa med tillbehör serverades.

Efter måltiden bjöds gästerna på underhållning i form av "Alice i våra hjärtan", ett program om Alice Babs, vilket framfördes av trion Cecilia Högeryd och Carin Norelius, sång och Mattias Engström, piano. Vår hovsångerska hyllades med ett axplock ur sin stora repertoar, visor, schlagers och jazzlåtar. Sången och musiken framfördes på ett strålande sätt och åhörarna var väl förtrogna med de i huvudsak välkända melodierna. Varma applåder var det hörbara beviset på åhörarnas uppskattning.

Sedan följde kaffe på maten och dragning av lotterivinsterna. Därefter spelade bröderna Svantesson och Göran Mitchen upp till dans. Ett initiativ som tycktes mycket uppskattat då dansgolvet snabbt fylldes av danslystna seniorer. Efter en stunds dans började festen lida mot sitt slut, festkommittén avtackades och gästerna lämnade festen nöjda och glada.

Bertil Melin