Möte 2019-04-11

Uppdaterades: 14 april 2019

Vårfest med Daniel Yngwe

  • Daniel

Vid Vårfesten den 11 april 2019 hälsade ordföranden Inger Carnwall ett 80-tal medlemmar välkomna och speciellt välkommen till vår underhållare Daniel Yngwe.

Christer Carlsson informerade om aktuella resor där en ny resa tillkommit, nämligen en skaldjurskryssning i oktober med Birka Cruises.

Efter att vi ätit en god och fräsch Vårtallrik med kallskuret intog Daniel Yngwe scenen och genomförde en fantastisk show. Han bjöd på en mångsidig repertoar med saxofon och panflöjt. Musik och sång ur både musical, film, opera, pop, rock och lite allsång. Även en hyllning till Jerry Williams med ett potpurri med hans låtar. Han berättade också om när han 2012 deltog i Las Vegas med sin grupp "The Fantastic Four" och vann World Championship Of Performing Arts.

Inger tackade Daniel med en bukett blommor för sitt fantastiska uppträdande. Ett tack framfördes också till Gun Holmberg, Anita Larsson och Eva Grahn Gustafsson som hade bokat Daniel Yngwe. Inger framförde ett tack till trivselkommittén för den vackert komponerade vårtallriken.

Olle Hult bjöd in intresserade att vara med i årets Hjärnkoll.

Mötet avslutades med dragning av lotterier.

Text: Carl Hellman

Foto: Carl Hellman

Publicerades: 14 april 2019 Uppdaterades: 14 april 2019