Augusti 2019

Uppdaterades: 12 september 2019

Höststart i Sävdabo 2019-08-15

  • Evert Johansson och några i publiken

Höststart för SPF Seniorerna Norra Mo.

Vi träffades i Sävdabo för att äta en god buffé denna torsdagseftermiddag. Idag var det dukat till fest ute i logen. Vid ingången satt Evert Johansson och spelade på sitt dragspel. En tipspromenad inledde samvaron och när den var avklarad fick vi sätta oss till bords. Ordförande Thorleif Rubin hälsade oss välkomna till gemenskapen i Sävdabo. Många utsökta rätter fanns att avsmaka på buffébordet.

Under eftermiddagen fick vi lyssna till musik och sång av dagens underhållare, Evert Johansson. Han har bott i närområdet och kände väl igen trakten. Han har skrivit och tonsatt en del dikter själv och framförde flera av dem till eget gitarrackompanjemang. Mycket finstämda och tänkvärda texter om händelser i livet som snabbt passerar förbi.

Kaffe och kladdkaka avslutade buffén. Lars meddelade resultatet av tipspromenaden och delade ut priser till vinnarna. Lottdragning följde och så var det dags att säga farväl för denna gång. Nästa månadsmöte i Bottnaryd 19 september. Då får vi lyssna till konsertpianist Bahtiar Alaverdiev.

Välkomna!

2019-08-15
alj

 

Publicerades: 22 augusti 2019 Uppdaterades: 12 september 2019