Sillfest 2018-06-07

Uppdaterades: 07 juni 2018

Säsongsavslutning och Sillfest 7 juni 2018

  • Trevlig sommar!

SPF Seniorerna Norra Mo träffades i Bottnaryd f'ör att avsmaka årets färskpotatis. Det har blivit tradition att ha en sillfest på vårterminens sista månadsmöte. Så blev det även i år. Ett 70-tal glada medlemmar i god gemenskap. Vi har redan fått uppleva den varmaste maj på 100 år och värmen verkar fortsätta ett tag till in i juni månad

Efter välkomsthälsning av vår ordförande Thorleif, lyssnade vi till vår kör som framförde några sommarsånger för att vi skulle komma in i rätt stämning. Därefter var det bara att välja bland sillbordets läckerheter. Rikligt med mat, alla fick äta så  mycket de orkade. Måltiden avslutades med kaffe och tårta.

Sedan blev det lottdragning och ytterligare några vackra sommarsånger av kören. En ny medlem hälsades också välkommen till föreningen.

Thorleif informerade om att det i år är 30 år sedan vår förening bildades. Det ska vi fira den 16:e augusti i samband med att höstterminen startar. Programmet kommer att meddelas senare. Boka in den dagen redan nu så att ni inte missar jubileumsföreställningen. Plats: Bottnaryds församlingshem. Tid: kl. 15,00.

Vi som var med på sillfesten tackar styrelsen för allt det goda som de hade ordnat för oss.

EN TREVLIG FORTSÄTTNING PÅ SOMMAREN! Vi ses i höst!

Boule spelar vi som vanligt hela sommaren. Inget månadsmöte i juni-juli.

2018-06-07
alj

Publicerades: 07 juni 2018 Uppdaterades: 07 juni 2018