Månadsmöte 2017-06-01

Uppdaterades: 03 juni 2017

Säsongsavslutning med Sillfest i Bottnaryd

  • Ingemar Stenström avtackas efter nio år som körledare

SPF Seniorerna Norra Mo

Den 1 juni hade SPF Seniorerna i Norra Mo sin sillafest i församlingshemmet, Bottnaryd, med mycket god uppslutning. Cirka 75 personer hade mött upp. Thorleif Rubin hälsade alla välkomna och sedan sjöng vår kör några fina sånger. Birgit Fransson läste en humoristisk historia om hur livet kan vara när man är 80+. Allt fungerar inte riktigt på samma sätt längre.

När vi hade ätit av det goda sillbordets läckerheter fick vi lyssna till mer sång. Vår underbare sångledare, Ingemar Stenström, avtackades för sin insats av Birgit och Tuttan. Han har nu bestämt sig för att sluta efter 9 år. Han berättade också en rolig historia om en kurs i minnesträning. Birgit informerade om att kören kommer att fortsätta med ny pianist.

Sedan dukades det upp kaffe med god kaka. Det blev mera sång och musik. Efter lottdragning avslutade Thorleif Rubin mötet med tack till alla som kommit och styrelsemedlemmarna som ordnat festen. Alla önskades en glad sommar. Detta var säsongens sista månadsmöte. Nästa möte blir matbuffé i Sävdabo den 17 augusti. Varmt välkomna!

2017-01-03
CL - alj

Publicerades: 03 juni 2017 Uppdaterades: 03 juni 2017